29. 09. Î. Arată mai multe meciuri. Program. ROMÂNIALiga 1 - SuperLiga. Dinamo București. 'U' Cluj. 11. 12. 10:45. FC Botoșani. Dinamo... Stiri despre U Cluj - DinamoStiri despre U Cluj - Dinamo in siteul www. sport. ro. Aici gasesti cele mai noi stiri, comentarii si analize din lumea sportului romanesc si international HOME Stiri despre U Cluj - Dinamo Superliga Dusan Uhrin Jr., realist înaintea meciului retur cu Universitatea Cluj: "Nu îmi e frică de reacția fanilor" Dinamo își joacă soarta în meciul retur din barajul pentru menținere/promovare în Liga 1, cu U Cluj. Rapid vs Universitatea Cluj în direct 2022 27 noiembrie 2023 26 nov. 2023 — Rapid vs Universitatea Cluj în direct 2022 27 noiembrie 2023. Răducioiu U Cluj vs Dinamo București în direct 2022 05.
În caz contrar, Dinamo ar putea cădea pe ultimul loc din SuperLigă la finalul rundei 19, dacă FC Botoșani se va impune contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În același timp, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău pot urca trei poziții în clasament, până pe locul 5. Este important de precizat că ultimele două meciuri dintre Dinamo și ”U” Cluj s-au terminat la egalitate, 1-1. În plus, ”Câinii” nu au reușit să mai câștige contra ”Șepcilor roșii” din 2017, 2-1, în Cupa României, după loviturile de departajare. Zeljko Kopic nu a câștigat încă cu Dinamo, dar este încrezător Bahama Blue este un documentar în 6 părți care te poartă adânc în inima mării albastre. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 19:21. De când a sosit la Dinamo, Zeljko Kopic a obținut o înfrângere, 1-2 cu Sepsi, și o remiză cu Oțelul Galați, scor 3-3.
Știri despre U Cluj - Dinamo ... direct, la TV, după U Fotbal intern. Dănciulescu nu a mai rezistat și s-a dezlănțuit în direct, la TV, după U Cluj - Dinamo 2-0. Sambata 21 Mai 2022, 22:31 ...
Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct 2022 11.12. acum 14 ore — Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct 2022 11.12.2023 Streaming 5 aug. 2023 — "Câinii roşii" au retrogradat atunci în sezonul ...
Tehnicianul croat rămâne încrezător și spune că echipa sa este pregătită pentru duelul cu Universitatea Craiova de pe ”Arcul de Triumf”. ”Eu sunt încrezător, am greșit, dar am înscris de trei ori și de acum să văd meci cu meci, ce poate fi mai bine, mâine ne trebuie mai multe stabilitate defensivă, mai multă reacție în fața porții. Structura noastră pe faza de construcție, avem loc de îmbunătățit, în ultima treime au fost multe lucruri bune, am înscris, ne-am creat ocazii, de aici trebuie să creștem. Pentru mine cel mai important este să văd că jucătorii sunt gata, dau totul, acesta este punctul de start.
Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live acum 9 ore — Citeste ultimele stiri din sport pe GSP.ro! Interviuri, comentarii, noutati, rezultate din toate competitiile sportive. Afla cele mai noi stiri de pe GSP!
U Craiova vs FCSB în direct online 7 decembrie 2023 Uită la acum 3 zile — 13 nov. 2022 — Intalnirea programata duminica, de la ora 16:00, pe National Arena din Capitala va... 2 comentariiAlte articole despre:... Dinamo Bucuresti - U Cluj 11 decembrie 2023 acum 19 ore — Trebuie de reţinut că Universitatea Cluj a retrogradat-o pe Dinamo în sezonul 2021-2022 după un baraj, 2-0 acasă şi 1-1 în deplasare). Au...
Dinamo București vs U Cluj în direct 2022 11/12 acum 12 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct 2022 11/12/2023 Transmitere live 03.12. V. Rapid București. 'U' Cluj. 2. 3. 27.11. V.
Hermannstadt vs Universitatea Craiova în direct 2022 10 acum 1 zi — U Cluj vs Dinamo București în direct 2022 05. 5 aug. 2023 — HERMANNSTADT VS F. U CRAIOVA 1948. U Craiova vs Sepsi în direct 27.11.2023 Gardien.
Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023 Telev acum 13 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023 Televiziune in direct YouTube · Orange Sport Romania · 29 mai 2022 U Cluj - Dinamo 1-1, ...