top of page

Grupo Primer Encuentro Literario y Visual

Público·77 miembros

(SPORT TV-) Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023

acum 2 ore — acum 3 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct online 11.12.2023 Transmitere live acum 1 zi — U Cluj nu a pierdut în ultimele 12 meciuri ...

Dinamo București vs U Cluj în direct online 11.12.2023 Vezi acum 2 ore — acum 3 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct online 11.12.2023 Transmitere live acum 1 zi — U Cluj nu a pierdut în ultimele 12 meciuri ... A fost campion la scrimă 2022-10-03 Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat, în această dimineață, în casa lui din Otopeni. Plamen Iliev rămâne în Liga 1! A semnat în ultimele ore ale perioadei de mercato cu Universitatea Cluj 2022-09-06 Deși s-a vorbit despre posibilitatea ca Bălgrădean să facă pasul de la CFR Cluj la U Cluj, „Șepcile Roșii” s-au orientat către portarul bulgar, triplu campion în țara sa natală. Un nou transfer în Liga 1. Lóránd Fülöp, un mijlocaș ofensiv se alătură lotului condus de Eugen Neagoe 2022-09-05 Universitatea Cluj a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul mijlocașului ofensiv Lóránd Fülöp (25 ani), care a evoluat ultima oară la formaţia FC Voluntari. Programul etapei a 7-a din SuperLigă, anunțat de LPF! Când joacă echipele din Cluj-Napoca 2023-08-18 Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapei a 7-a din SuperLigă. U Cluj – Dinamo București 1-1. Toni Petrea a vorbit despre zvonurile care îl dau plecat de la „U”: „Am rămas uimit” 2023-08-06 Meciul dintre U Cluj și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pătimașa galerie a Șepcilor Roșii va putea onora „Simbolul” la meciurile din Divizia A. Meciul ret Măsuri speciale pentru meciul decisiv Dinamo - Universitatea Cluj. Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea publică Jandarmeria Capitalei ia măsuri speciale pentru meciul decisiv dintre Dinamo și Universitatea Cluj, mai ales după apariția unor mesaje de amenințare în tribunele arenei din Ștefan cel Mare. Peste 600 de jandarmi vor asigura vor asigura măsuri de ordine pu Când se va juca meciul retur Dinamo - „U” Cluj. Fanii lui Dinamo se înghesuie la bilete în speranța că echipa favorită va face o minune 2022-05-24 Universitatea Cluj a câștigat prima manșă a barajului de promovare/retrogradare contra lui Dinamo, scor 2-0, astfel că meciul din Ștefan cel Mare se anunță a fi unul incendiar. FC Dinamo București Dinamo pierde cu 2-1 în fața echipei CFR Cluj, și nu s-a calificat în sau Univ. Craiova. Ura suporterilor rapidiști este mai mare pentru dinamoviști ... Dinamo București vs U Cluj în direct online 11 decembrie acum 3 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct online 11 decembrie 2023 acum 3 ore — Universitatea Cluj Romanian Liga 1 Promotion/relegation Playoffs ... U Cluj - Dinamo București, Live, în etapa a patra din 5 aug. 2023 — direct în poarta lui Dinamo, stabilind și rezultatul acestei partide, 1-1. „Șepcile roșii” au fost gazde pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș ... Lincar, hotărât să se impună în meciurile de baraj cu Dinamo, în pofida speculațiilor: „Trebuie să demonstrăm tuturor că în fotbal se poate întâmpla orice” 2022-05-20 Universitatea Cluj este la un singur pas de barajul pentru promovare în care o va întâlni pe Dinamo București. Prima manșă va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. După ce „U” a fost atacată din toate direcțiile, în urma ratării promovării dir 1 (current) 2 3 4 5 6 7 8 Urmăriţi-ne Recomandări Milionarul ardelean Călin Donca, ajuns după gratii, mesaj ferm pentru bărbați: „Eu soția mi-am întâlnit-o la un seminar, unii în club le căutați” 16 Noiembrie 13:41 Trei zodii care vor avea cinci ani de belșug. Erik Lincar, out de la „U” Cluj! Antrenorul pleacă după ce a reușit promovarea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc 2022-08-24 După mai multe informații apărute în spațiul public, FC Universitatea Cluj confirmă rezilierea contractului cu Erik Lincar. Tehnicianul de 43 de ani pleacă după ce echipa a pierdut meciul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-1. „Eu nu țin să rămân dacă nu sunt dorit! Am plecat de la echipe de pe locul 1. ” Lincar nu-și face griji pentru o posibilă demitere de la „U” 2022-08-19 S-au încins spiritele în tabăra „studenților”, în urma informațiilor apărute în presă, potrivit cărora „U” Cluj vrea să îl dea afară pe Erik Lincar. dinamo bucuresti - Ştiri de ClujTendințe Zodiile care vor fi protejate de o aură divină până la Crăciun. Acești nativi vor avea noroc cu carul și vor reuși să-și atingă toate obiectivele Un clujean a comandat creveți și are un mesaj pentru Pescobar: ”Cum să primești capete de creveți, fără carne! ” - VIDEO O chelneriță românca a reușit să fure 116. 000 de euro din barul în care lucra în Spania. Femeia a furat zilnic timp de 4 ani Patru zodii cu lipici la fericire în anul 2024. Vor avea noroc cu carul, dar și provocări pe măsură Un oraș mic din Ardeal a reintrodus tramvaiul: ”Dacă făceam la fel, exista deja tramvai între Florești și Cluj, poate și din Gilău! ” Un clujean, sătul de cei care folosesc excesiv aparatele de reciclat, cere ajutorul Primăriei:,, Nu am loc de bișnițarii de bilete CTP” O clujeancă bate obrazul Primăriei pentru că nu a primit ajutor social: „Sunt considerată ultra bogată/Am un salariu amărât de 1400 de lei” Fenomenul spectaculos, vizibil în România. Universitatea Craiova a ”furat” un om de bază din staff -ul echipei CFR Cluj 2022-07-12 Universitatea Craiova l-a ”furat” pe antrenorul de portari de la CFR Cluj, Daniel Tudor, potrivit Fanatik. Universitatea Cluj a realizat cel de-al șaptelea transfer al verii: Laurențiu Brănescu, fostul portar Juventus Torino, alături de echipa clujeană 2022-06-26 Echipa clujeană „U” a bifat cea de-a șaptea mutare a verii, transferul unui goalkeeper în vârstă de 28 de ani. „U” Cluj bifează o nouă achiziție pentru Liga 1. Un atacant se alătură echipei conduse de Erik Lincar 2022-06-14 FC Universitatea Cluj continuă să-și întărească încet lotul pentru prima ligă, deși au fost mai multe plecări, până acum doar doi jucători s-au alăturat echipei conduse de Erik Lincar. Adrian Bălan (32 de ani), un vârf de atac cu 45 de goluri înscrise la Amenzi de aproape 30. Dinamo - U Cluj 0-1 | "Câinii roșii" ajung la patru înfrângeri acum 4 ore — Dinamo nu a reușit să oprească seria rezultatelor nefavorabile, pierzând și meciul cu U Cluj, de pe teren propriu, scor 0-1. FRF a anunțat ora celui mai așteptat meci al finalului de sezon în fotbalul ro Antrenorul U Cluj, Erik Lincar: Am frustrările mele că nu am promovat direct. Am pete pe gât! Cred că mă duc direct în spital - VIDEO 2022-05-22 Jucătorii U Cluj au avut o atitudine rece față de suporteri la finalul meciului câștigat cu Dinamo București și nu s-au dus să salute galeria așa cum se așteptau fanii. Suporterii Dinamo s-au luat la bataie cu jandarmii, la meciul cu U Cluj - VIDEO 2022-05-21 Suporterii Dinamo București au avut altercații cu jandarmii in a doua repriza a meciului cu U Cluj. U Cluj - Dinamo 2 - 0. Superb gol - VIDEO U Cluj joaca promovarea in liga 1 cu Dinamo Bucuresti. Meciul tur a început in forța. 000 de lei, după meciul de retrogradare a lui Dinamo. Cinci suporteri, cercetați penal 2022-05-31 Nu s-a lăsat fără amenzi după derby-ul între Universitatea Cluj și Dinamo București. Jandarmeria București a aplicat amenzi în valoare de aproape 30. 000 de lei și a întocmit primii pași pentru cercetarea penală a câtorva suporteri după meciul istoric, car Mesajul lui Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, după ce U Cluj a revenit în Liga 1 2022-05-30 Universitatea Cluj a revenit în Liga 1, iar Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, a salutat revenirea ”studenților” pe prima scenă. Durerea unui fan Dinamo, după retrogradarea echipei favorite: „Dă-mi amendă cât vrei, dar nu plec de aici. Tu nu ai cum să înţelegi” „U” a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după un meci istoric cu Dinamo București. Suporterii U Cluj, provocare in fata stadionului CFR Cluj: Ghici cine a revenit! - FOTO Suporterii U Cluj au urcat la stadionul din Gruia si s-au fotografiat in fata unui banner. FOTO. „U” revine pe prima scenă a fotbalului românesc! După șapte ani, „studenții” readuc Simbolul în primul eșalon 2022-05-29 După șapte ani, în care a parcurs drumul de la cel mai jos nivel până în prima ligă, FC universitatea Cluj se întoarce pe prima scenă a fotbalului românesc. După derby-ul de duminică „câinii” retrogradează pentru prima dată în istorie. În ultimii ani, roș-albii s-au confruntat cu o serie de dificultăți financiare, dar Emil Boc, suporter înflăcărat la returul barajului Dinamo București-Universitatea Cluj: „Aveți respectul tuturor clujenilor” Universitatea Cluj a avut un suporter inedit la returul cu Dinamo București, din „Ștefan cel Mare”. Emil Boc a venit la București, special pentru această partidă, care i-a readus pe „studenți” în primul eșalon al fotbalului românesc. Dinamo Bucuresti | Bucharest https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-universitatea-cluj/ Tarifele Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de Triumf ... Programul etapelor 10, 11 și 12, din SuperLigă, anunțat de LPF! Când joacă echipele din Cluj-Napoca 11 Septembrie Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapelor 10, 11 și 12 din SuperLigă. S-au stabilit confruntările din play-off-ul Cupei României. Cu cine va juca Universitatea Cluj? 2023-08-23 Miercuri, 23 august, a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României. Dinamo București vs U Cluj în direct online 11/12/2023 acum 8 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct online 11/12/2023 Dinamo – ”U” Cluj, meci contând pentru etapa a 19-a din Superliga României, ... FC Voluntari vs 'U' Cluj În Direct ... U' Cluj. 94 zile. 2023/12/11. Liga 1. Dinamo București. 'U' Cluj. 88 zile. Informații. Despre meciul. FC Voluntari vs 'U' Cluj live începe pe 09/03/2024 la 16: ... Dinamo București vs U Cluj în direct live 11/12/2023 Transmi acum 6 ore — acum 30 de minute — If you want to check live score or game statistics click here: Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj result.

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page