top of page

Grupo Primer Encuentro Literario y Visual

Público·77 miembros

Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct live 11/12/2023

FCSB v Dinamo Bucuresti - Romanian SuperLiga, Bucharest - 22 Jul 2023. Video ... FOTBAL: Dinamo – Universitatea Cluj, 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. FOTBAL ...

Dinamo - ”U” Cluj, Live Video, 20:45, Digi Sport 1. ”Câinii” acum 6 ore — FCSB v Dinamo Bucuresti - Romanian SuperLiga, Bucharest - 22 Jul 2023 FCU Craiova - FC Botoșani, LIVE VIDEO, ora 17:00, în direct la Digi ... Dinamo București vs U Cluj în direct live 11 decembrie 2023 acum 15 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct live 11 decembrie 2023 Fotbal Dinamo Bucuresti - U Craiova live du 17.07.2023 » Match en direct » Foot ... Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj Face à face Dinamo Bucuresti contre Universitatea Cluj Face à face. Statistiques et pronostics H2H, buts, matchs passés. Dinamo - U Cluj, ora 20:45, LIVE TEXT. Frate, frate, dar brânza-i pe bani! Ultimul meci al etapei din Superligă | Sport. roData publicarii: Luni 11 Decembrie 2023, 11:15 Data actualizarii: Luni 11 Decembrie 2023, 11:15 Dinamo București este într-o situație delicată în Superliga României. Vine după patru înfrângeri consecutive și este pe penultimul loc, cu doar zece puncte și cel mai slab atac din campionat, cu zece goluri marcate. Dinamo București - Universitatea Cluj, ora 20:45, LIVE TEXT ”Câinii” sunt obligați să câștige pe teren propriu meciul cu Universitatea Cluj pentru a nu se distanța de următoarea clasată, FCU Craiova, care are deja un avans de opt puncte față de echipa lui Zeljko Kopic. În plus, ”Câinii” nu au reușit să mai câștige contra ”Șepcilor roșii” din 2017, 2-1, în Cupa României, după loviturile de departajare. Zeljko Kopic nu a câștigat încă cu Dinamo, dar este încrezător Bahama Blue este un documentar în 6 părți care te poartă adânc în inima mării albastre. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 19:21. De când a sosit la Dinamo, Zeljko Kopic a obținut o înfrângere, 1-2 cu Sepsi, și o remiză cu Oțelul Galați, scor 3-3. Tehnicianul croat rămâne încrezător și spune că echipa sa este pregătită pentru duelul cu Universitatea Craiova de pe ”Arcul de Triumf”. „Șepcile roșii” au fost gazde pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, având în vedere faptul că Cluj Arena găzduiește festivalul Untold. FINAL: U Cluj – Dinamo București 1-1 Min. 90+6: Final de meci la Mediaș! Min. 83: Schimbare la U Cluj: iese Bic, intră Calcan. Mută și Dinamo: iese Neluț Roșu, intră Bena. Min. Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 13 mai 2023 la ora 08:00 în Liga Nationala, ... FC Dinamo București vs FC Universitatea Cluj rezultate FC Dinamo București FC Universitatea Cluj rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 11 dec. 2023 la ora 18:45 pe Dinamo Stadium, ... DINAMO - U CLUJ LIVE LIGA 1 PARIEM CU - YouTube YouTube YouTube 1:59:14 YouTube Orange Sport Romania 29 mai 2022 29 mai 2022 Livesport: 'U' Cluj - rezultate, program meciuri, Dinamo București - "U" Cluj liveRezultate și program 'U' Cluj pe Livesport. com. Această pagină este despre 'U' Cluj, (Fotbal/România). Dacă ați căutat rezultatele unei alte echipe cu numele 'U' Cluj, vă rugăm selectați sportul din meniul de sus sau categoria (țara) din stânga. Urmăriți scorurile live din meciurile echipei 'U' Cluj, rezultatele finale, programul meciurilor și detalii meciuri! Meciurile următoare: 11. 12. Dinamo București - "U" Cluj, 17. Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj ❱ 11.12.2023 ❱ Football ❱ Liga 1, Romania ⚡ Livescore ⭐ Best Betting Odds ✔️ H2H Stats ✍ Match Preview. 74: Schimbare la Dinamo: iese Moura, intră Amzăr. Min. 73: Schimbare la U Cluj: iese Stoica, intră Hofman. Min. 72: Ocazie uriașă pentru U Cluj! Popa trimite de la distanță, dar portarul lui Dinamo salvează eroic și trimite peste poartă. Min. 67: Dublă schimbare la Dinamo: ies Țîră și Iglesias, intră Abdallah și Gregorio. U Cluj - Dinamo București, Live, în etapa a patra din SuperligaMeciul dintre U Cluj și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. „Câinii” au deschis scorul în minutul 15, când Denis Politic a primit în fața careului de 16 metri, a înaintat, l-a driblat pe portarul ardelenilor și a îndeplinit doar o formalitate. În partea a doua a jocului, în minutul 51, U Cluj a restabilit egalitatea, după ce Bogdan Vătăjelu a centrat foarte bine pentru Daniel Popa de pe partea stângă, pe linia careului mic, iar atacatul a trimis cu capul direct în poarta lui Dinamo, stabilind și rezultatul acestei partide, 1-1. FC Dinamo Bucuresti 1948 - FC Universitatea Cluj en direct FC Dinamo Bucuresti 1948 - FC Universitatea Cluj est un match de Football de Liga 1. Date et heure du live : 11/12/2023 12:30. De partea cealaltă, U Cluj are 26 de puncte, iar cu o victorie pe ”Arcul de Triumf” poate urca pe locul cinci în Superligă. „M-am conformat cu situația de la Dinamo, pentru mine cel mai important este să văd că jucătorii doresc să muncească, acest lucru e și punctul de plecare. Neluț Roșu a avut ceva probleme, dar este valid pentru mâine. Mai sunt 2-3 jucători care au avut ceva probleme la stomac și cred că și voi fi pregătiți pentru acest meci. N-am văzut terenul, dar am înțeles că după partida de rugby nu e cel mai bun gazon. ”Eu sunt încrezător, am greșit, dar am înscris de trei ori și de acum să văd meci cu meci, ce poate fi mai bine, mâine ne trebuie mai multe stabilitate defensivă, mai multă reacție în fața porții. Structura noastră pe faza de construcție, avem loc de îmbunătățit, în ultima treime au fost multe lucruri bune, am înscris, ne-am creat ocazii, de aici trebuie să creștem. Pentru mine cel mai important este să văd că jucătorii sunt gata, dau totul, acesta este punctul de start. Nu am accidentări noi, Neluț Roșu cred că va fi apt pentru mâine, 2-3 jucători au ceva probleme cu un virus, dar vedem mâine cum va fi. ”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă. Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live Dinamo-Universitatea Cluj. Digi 1, Orange, Prima Sport. 21:30, Handbal F, CM 2023. Muntenegru-Suedia. Digi 4, PrimaSport 4, Orange Sport 4. 22:00, Fotbal, La ... (Sportul viu-) Dinamo București vs Universitatea Cluj în dir acum 14 ore — 26 nov. 2023 — Suivez le match FC Rapid Bucarest - Universitatea Cluj en direct LIVE ! C'est FC Rapid Bucuresti qui recoit Universitatea ... F.C. Universitatea Cluj Pagina oficială a F.C. Universitatea Cluj - ştiri, interviuri, bilete, abonamente, magazin oficial "U" Cluj. Dinamo - U Cluj, ora 20:45, LIVE TEXT. Frate, frate, dar acum 5 ore — Dinamo București este într-o situație delicată în Superliga României. Vine după patru înfrângeri consecutive și este pe penultimul loc, ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page